Werving & Selectie

Zoek je een UX professional? Een expert die de customer journey in kaart brengt of diepgaand klantonderzoek uitvoert? Benut onze community. Je bereikt snel de meest gedreven professionals van Nederland voor je vacature. Voor vaste aanstellingen en voor tijdelijke projecten, we begeleiden jou bij het kwalificeren van de beste kandidaat.

Jonge talenten, maar ook ervaren UX experts; we zijn volop in contact met ze! Wij zijn gespecialiseerd in de UX markt en weten precies hoe designers denken, werken en groeien.


Benut gratis onze community
We kijken mee naar je vacature en zetten jouw vraag uit binnen ons netwerk van + 500 UX designers, researchers, service designers en product owners. Vervolgens laten we je kennismaken met een selectie kandidaten.


Premium selectie
Vanuit UX people begeleiden we je met het afnemen van assessments en stellen we een competentieprofiel (ID) op met aanbevelingen voor het trainen en verder ontwikkelen van de kandidaat. Het ID geeft een goed beeld van soft skills, zoals het faciliteren van workshops en communicatie, en design skills, zoals het beheersen van specifieke softwareprogramma’s.


Begeleiding ‘on the job’
Wat is anders aan UX People? Om te beginnen zijn we geen recruiters. We gebruiken onze community en geavanceerde marketingtechnieken om de beste kandidaten voor jou te vinden. Daarna investeren we samen in de ontwikkeling van de UX competenties binnen jouw teams en organisatie. Meer waarde dus, voor jou als opdrachtgever, en voor de kandidaat. 


De voordelen voor jou? 

  • je bespaart veel tijd
  • moeilijk vindbare UX kandidaten, bereik je nu wel
  • de faalkans is veel lager door de screening door ervaren UX professionals
  • je betaalt alleen voor het selectieproces en coaching & training, 
  • jouw nieuwe UX professional leert van ervaren experts precies de UX competenties die jouw organisatie nodig heeft


Kennismaken?
Zet je vacature uit in ons netwerk of plan een kennismakingsgesprek met Thomas.

Thomas van Middelkoop - Selectie & Coaching

Neem contact op met Thomas
Ik help jou met de ontwikkeling van succesvolle teams

Op zoek naar een expert voor vast of een tijdelijk project? Plaats je vacature bij UX People.
  • Jouw gegevens:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.