Met onze opdrachtgevers gaan we voor de lange termijn: UX verder opschalen en kennis borgen binnen de organisatie.

Gedreven door werkgeluk

De missie van UX People gaat over werkgeluk en het laten bloeien van talent. Met richtinggevend leiderschap en een klantgerichte cultuur trek je de beste mensen aan én blijven ze gemotiveerd. Onze ervaren mentors begeleiden en trainen jouw UX professionals ‘on the job’. Zie jij digitale producten en diensten met hoogwaardige gebruikerservaringen (UX) als hét onderscheidend vermogen voor de toekomst? Word dan lid van onze UX community. Sinds onze start in 2020 hebben we toptalent gevonden voor onder andere ANWB, Lely, Intramed en NRC.

Werken met ervaren UX professionals

UX People zet zich in om vraag en aanbod in de UX markt beter op elkaar af te stemmen. Met de juiste competenties op de juiste plek gaan teamleden vliegen en worden projecten sneller en succesvoller afgerond. Ons werkproces is gebaseerd op waarde: we maken een duidelijk omschreven profiel voor de UX professional die jij zoekt. Deze matchen we met profielen in onze community.

UX Maturity analyse

Om die rollen zo goed mogelijk in te vullen hebben we team- en organisatie assessments ontwikkeld. Met behulp van workshops, individuele intakes en een blik op de roadmap maken we een analyse. In het aansluitende advies laten we zien hoe de rollen en activiteiten effectiever kunnen worden ingevuld, hoe managers en leiders hun teams beter kunnen aansturen en welk (klantgericht) proces leidt tot de beste resultaten.


De voordelen voor bedrijven:

  • Geen recruitment bureau meer nodig
  • Transparant proces en aantrekkelijke tarieven
  • Als eerste toegang tot top-talent
  • Ondersteuning van je HR afdeling
  • Ervaringen uitwisselen met andere bedrijven
  • Vaste mentor als aanspreekpunt


Samenwerken met UX People?
Vraag een gratis intake gesprek aan om jouw uitdagingen op het gebied van UX en product innovatie te bespreken.

Machiel Oskam - Trainer UX leadership

Neem contact op met Machiel
Ik help je met het professionaliseren van UX binnen je organisatie. Bel voor een kennismaking:
06 - 24993517