UX Community

UX People willen we laten uitgroeien tot de grootste UX-community van Nederland. Dat doen we door het organiseren van events en het publiceren van content waarmee we elkaar sterker en slimmer maken. 

UX People bestaat al langer dan je denkt, maar dan offline. We werken al jaren intensief samen met opleidingen zoals Hogeschool Rotterdam. We organiseren trainingen, Meetups en Summer Schools voor jong talent. Vorige jaar zijn we gestart met een design leadership programma voor meer ervaren professionals. De community bestaat uit een netwerk van meer dan 400 researchers, UX-designers en een netwerk van kennispartners. Zo brengen we een mooie mix van mensen bij elkaar.

Wat kun je hier vinden:

Informeel
De community is op dit moment een informeel netwerk zonder officieel lidmaatschap. Deelname vind plaats op basis van persoonlijke uitnodiging, door het bijwonen van Meetups of het delen van kennis in welke vorm dan ook. Organiseer je een event of relevante meetup? Voeg deze toe op de eventspagina, dan delen wij het binnen het netwerk en op onze social media kanalen.

Inge van Dam - Community Manager & trainer

Neem contact op met Inge
Ik help jou met het organiseren van events en trainingen